Kostrena 26. rujan 2022. Izvor: Općina Kostrena

Jesen u Kostreni- na kostrensku pozornicu stižu "Realisti"

Jesen u Kostreni- na kostrensku pozornicu stižu "Realisti"
U 20 sati,u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji, na rasporedu je hit predstava "Realisti" Teatra Exit

Svijet srlja u propast, a ljudi u šoping- centre. Reality show postaje stvarniji od vijesti. Tražimo poslove tamo gdje ih nema, a samo su smrt i kredit neizbježni. Nepodnošljiva lakoća površnosti dopušta nam misliti da možemo ostvarivati svoje snove bez imalo uloženog truda ili resursa bilo koje vrste. Diskriminacija, predrasude, neprilagođenost, narušeni raznovrsni međuljudski odnosi. O toj kaotičnoj realnosti i apsurdnostima vremena u kojem živimo kroz smijeh i parodiju u maniri kabareta govore nam “Realisti”, autora Jure Karasa, u režiji Matka Raguža. U predstavi glume Domagoj Ivanković, Nika Ivančić, Nikola Nedić, Rok Juričić i Fabijan Komljenović.

Ulaznice se prodaju putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 50 kuna. Cijena ulaznica za umirovljenike iznosi 30 kuna. Ulaznice s popustom za umirovljenike nisu dostupne u online prodaji i mogu se kupiti isključivo u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. Za one predstave koje ne budu unaprijed rasprodane, ulaznice se mogu kupiti u Narodnoj čitaonici, sat vremena prije početka predstave (od 19 sati).

Predstave se održavaju u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati. Sve informacije o programu 21. Jeseni u Kostreni mogu se pronaći na portalu nasakostrena.hr kao i na društvenim mrežama Centra kulture Kostrena, Naša Kostrena i partnera manifestacije.