Kostrena 20. travanj 2024. K.V.

Događanje slatko kao KaKaO početkom svibnja u Kostreni

Događanje slatko kao KaKaO početkom svibnja u Kostreni
Kostrena kids' outdoor je manifestacija posvećena djeci, razvoju njihovih motoričkih, mentalnih i kreativnih potencijala.

Treću godinu zaredom Turistička zajednica općine Kostrena u suradnji s Društvom sportske rekreacije Kvarner organizira zanimljiv dječji festival na otvorenom za djecu do 14 godina. Kostrena kids' outdoor - KaKaO, održat će se u subotu 4. svibnja ispred Sportske dvorane Kostrena s početkom u 10:00 sati. Program je besplatan za sve sudionike!


Kostrena kid’s outdoor je manifestacija posvećena djeci, njihovom motoričkom, kreativnom, ali i mentalnom razvoju i zdravlju. Cilj projekta je pokazati djeci kakvim se sve aktivnostima mogu baviti te na koji način aktivno provoditi slobodno vrijeme s vršnjacima. Djeca sve više vremena provode pred ekranima, a cilj ovog projekta je vratiti djecu na igrališta i u prirodu i pridonijeti njihovoj aktivnijoj participaciji u zajednici.

Program trećeg kostrenskog outdoor festivala za djecu otvorit će  klaun Marko predstavom Veseli cirkus, a publiku će kroz program voditi Antonio Livaić.


Kostrena kids' outdoor podržali su Općina Kostrena, Jadran-galenski laboratorij, Erste banka, Turistička zajednica Kvarnera i Decathlon.