Kostrena 14. svibanj 2023. Klaudio Vrančić

“KaKaO” je u Kostreni pun pogodak vani i u dvorani

“KaKaO” je u Kostreni pun pogodak vani i u dvorani
Kostrena kids' outdoor- “KaKaO” ove su godine vremenske neprilike “pretvorile” u indoor, ali to nije spriječilo brojne mališane da uživaju u bogatom programu popularnog događanja

Kostrena kids' outdoor, poznatiji kao “KaKaO” još se jednom pokazao kao pun pogodak. Popularno događanje kiša je “preselila” u Sportsku dvoranu, ali to nije spriječio mališane da se okupe u velikom broju i uživaju u svom danu. 


Društvo sportske rekreacije Kvarner je i ove godine, uz pomoć Turističke zajednice općine Kostrena, pripremilo uistinu bogat program, kojeg je vodio Dražen Turina Šajeta.  


“Puno je radionica. Ove godine novost je bike program. Tu je i ekološka radionica JGL-a. Novi je i kutak za djecu do 3 godine. Naš partner Hrvatska olimpijska akademija provodi malu školu olimpizma. Projektom potičemo kretanje djece od najmlađe dobi. Tu je i sportski poligon, oslikavanje lica, kreativne naočale. Imamo za svakoga ponešto”, istaknula je Barbara Tunjko, iz Društva sportske rekreacije Kvarner, zahvalivši sponzorima na čelu s Keindl sportom.


“Prošlogodišnja premijera je prošla savršeno. Ove godine smo malo izmijenili program. Pokušali smo osmisliti nešto novo. Odaziv je velik unatoč lošem vremenu, što nam je jako drago. Stvarno je super”, rekla je Belma Džomba, direktorica TZO Kostrena, naglasivši kako je Kostrena destinacija koju rekreativci i sportaši jako vole pa je i ovaj program za najmlađe ima za cilj djecu maknuti iz kuća, od mobitela i tv ekrana.