Kostrena 21. rujan 2021.

Komplicirani muško ženski odnosi nasmijali Kostrenjane

Komplicirani muško ženski odnosi nasmijali Kostrenjane
Jubilarna 20. “Jesen u Kostreni” nastavljena je uz komediju “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere”, u kojoj se Roman Šušković- Stipanović pozabavio kompliciranim muško- ženskim odnosima. 

Smijeh je sinoć odjekivao Narodnom čitaonicom u Kostreni Sv. Luciji, gdje je “Teatroman” gostovao sa zabavnom predstavom “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere”.


U interaktivnoj komediji koja je nastala prema svjetskom bestselleru, autora Johna Graya, glumac Roman Šušković- Stipanović duhovito, nerijetko i na vlastitom primjeru, analizira muško- žensku svakodnevicu i sve samo ne jednostavne situacije koje nastaju između ljepšeg i jačeg spola. 


Jubilarna 20. “Jesen u Kostreni” nastavlja se već ove srijede, 22. rujna u 20 sati, kada u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji gostuje naš popularni glumac Tarik Filipović i njegova duhovita monodrama “Ćiro”. 


Ulaznice je moguće kupiti putem sustava mojekarte.hr ili na blagajni sat vremena prije početka predstave. Cijena ulaznice je 50 kuna, a za umirovljenike 30 kuna uz predočenje umirovljeničke iskaznice, uz napomenu da se na jednu umirovljeničku iskaznicu može kupiti jedna ulaznica. Potrebna je covid potvrda.

Komentari