Kostrena 19. listopad 2022. Klaudio Vrančić

Kostrenska publika smijala se uz "4 poze, sretan svršetak”

Kostrenska publika smijala se uz "4 poze, sretan svršetak”
21. “Jesen u Kostreni” sinoć je stigla do pretposljednje stanice, a tamo ju je dočekala B Glad produkcija s predstavom “4 poze, sretan svršetak”

Tjednima rasprodana komedija B Glad produkcije- “4 poze, sretan svršetak”, u kojoj igraju Katarina Baban, Borko Perić, Petra Kurtela i Filip Detelić, neiscrpnom je temom muško- ženskih odnosa sinoć nasmijala uvijek dobro raspoloženu kostrensku publiku.


Podsjećamo “Jesen u Kostreni” započela je 23. rujna uz “Otočku tercu” Centra za kulturu Grada Novog Vinodolskog, nakon čega su uslijedile predstave “Realisti” Teatra Exit, “Ljubav, gubici i moda” Teatra To go, “Da sam ptica” s kojom su stigli Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović, “Jel’ tako Zorane?” Kazališta Moruzgva i “Skočiva pod odejo” KUD- a Pavza.


“Posljednja predstava kojom, 26. listopada, zatvaramo ovogodišnju Jesen je ‘Na kavici u podne’, Teatra Gavran. Raduje nas što su gotovo sve ovogodišnje predstave bile rasprodane. Također, jako nas veseli što smo zadržali našu vjernu publiku, iako gledatelji dvije godine nisu bili u mogućnosti normalno dolaziti na predstave i to nam je veliki poticaj za dalje”, istaknula je Borka Reljac, ravnateljica Centra kulture Kostrena.


Spomenuti svakako treba i kako su gledatelji ove godine u holu Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji mogli razgledati zanimljivu izložbu plakata svih dosadašnjih “Jeseni”. 

“Izložbu smo planirali prošle godine ali zbog mjera koje su bile na snazi nismo hitjeli previše okupljanja u holu. Zato smo ove godine izložili plakate od 2002. do 2021. Ljudi vole vidjeti što je sve bilo, što su gledali”, zaključuje ravnateljica Centra kulture Kostrena.