Kostrena 17. rujan 2019.

Novo predavanje za kostrenske poduzetnike

Novo predavanje za kostrenske poduzetnike

“Pametna rješenja za uštede- osnovna porezna znanja“, tema je predstojećeg predavanja za kostrenske poduzetnike “Poslovni uspjeh”, koje će održati u srijedu 18. rujna 2019. u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 17:30 sati.

Predavanje je namijenjeno poduzetnicima s područja Kostrene uz prethodnu prijavu na mail martina.zekic@kostrena.hr  ili na telefon 209 071.

Porezna znanja poduzetnicima će približiti predavačica Laura Žeželić, vlasnica Računovodstva Terra koja je i sama poduzetnica s dugogodišnjim iskustvom na području računovodstva i financija. Kroz predavanje će poduzetnicima približiti aktualnu poreznu reformu i dati korisne porezne savjete o poreznim uštedama.

Program edukacija pokrenut je s namjerom da Kostrena osim poželjnog mjesta za život postane i što poželjnije mjesto za poslovanje. Odbor za gospodarstvo i razvoj poduzetništva Općine Kostrena u suradnji s edukacijsko savjetodavnim centrom Optimum iz Kostrene pokrenuo je program usavršavanja pod nazivom “Poslovni uspjeh”, koji će kostrenskim poduzetnicima uz redovne programe potpora, pomoći u poslovanju usvajanjem novih stručnih znanja.

Komentari