Kostrena 27. rujan 2018.

Predstava "Komušanje mozga" u Kostreni

Predstava "Komušanje mozga" u Kostreni
U Narodnoj čitaonici u Kostreni Svetoj Luciji, u petak 28. 9. u 20 sati na rasporedu je sjajna predstava Stojana Matavulja ,"Komušanje mozga". Gledatelje će do suza nasmijati šale o svakodnevnim kućanskim dogodovštinama, o politici, o popularnoj i klasičnoj glazbi te još koječemu, a možda ćete s glumcem i zapjevati!
 
Cijena ulaznice je 50 kuna, a ulaznice se mogu kupiti putem sustava mojekarte.hr i na nekoliko prodajnih mjesta u Rijeci i Kostreni; Dallas Records (Splitska ulica), Croatia Records (Užarska ulica), Foto Revija (Užarska ulica), Caffe bar Nad Urom (Robna kuća Korzo), Komunalno društvo Kostrena (Sportska dvorana) te na dan održavanja predstave  u holu Narodne čitaonice, 60 minuta prije početka predstave. Za umirovljenike ulaznica iznosi 30 kuna, a kupnja povoljnije ulaznice moguća je isključivo u KD Kostrena i uz obavezno predočenje dokumenta kojim se potvrđuje umirovljenički status.
 
"Jesen u Kostreni" organiziraju Odbor za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena i Narodna čitaonica u Kostreni Svetoj Luciji, pod pokroviteljstvom Općine Kostrena, Primorsko- goranske županije i Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Komentari