Kostrena 10. srpanj 2021.

Sajam zdrave hrane ove nedjelje u Kostreni

Sajam zdrave hrane ove nedjelje u Kostreni
Ove nedjelje, 11. srpnja, od 9 do 14 sati, u uvali Žurkovo će se održati sajam zdrave hrane- treće izdanje manifestacije "Zelena Kostrena".
 
Većina sudionika su ekološki certificirani uzgajivači i proizvođači, a oni koji nisu proizvode po principima ekološke, organske, biodinamičke i permakulturne poljoprivrede.
 
Na sajmu će svoje proizvode izložiti 30 uzgajivača i proizvođača zdrave hrane iz Primorja, Zagreba, Like, Hrvatskog Zagorja, Slavonije i Dalmacije, te jedan iz Slovenije, a posjetitelji će moći kupiti svježe voće i povrće, prerađeno voće i povrće, mliječne kravlje i kozje proizvode, suhomesnate proizvode, riblje proizvode, med i proizvode na bazi meda, prirodnu kozmetiku,  žitarice i proizvode od žitarica, te razne druge proizvode.
 

U ovom izdanju Zelene Kostrene posebno ističemo ponudu domaćih borovnica i marelica, te mahuna i ostalog svježeg povrća, stoga pozivamo sve ljubitelje zdravih i prirodnih, domaćih proizvoda da nam se pridruže i ispune nedjeljno jutro neodoljivim mirisima i okusima!  
 
Sajam organiziraju Turistička zajednica općine Kostrena, Općina Kostrena i Udruga Zeleni Kastav, a održat će se uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera. 

Komentari