Ostalo 24. listopad 2022. izvor: aROMA

aROMA na Netflixu, u serijalu "Somebody Feed Phil"

aROMA na Netflixu, u serijalu "Somebody Feed Phil"
aROMA, gelato experience dobila je čast biti uvrštena u Netflixov putopisni specijal "Somebody Feed Phil" koji donosi najbolja gastro iskustva iz raznih zemalja i predstavlja ih milijunskoj publici diljem svijeta

Jedinstveno iskustvo uživanja u vrhunskom, prirodnom gelatu prepoznaje sve više kupaca, a dobar glas o aROMA gelatu pročuo se i do Amerike. Naime, ovaj artizanski gelato zainteresirao je i slavnog Phila Rosenthala, kreatora, izvršnog producenta i pisca megapopularnog sitcoma "Svi vole Raymonda", koji je karijeru nastavio ispred kamera sve gledanijim putopisnim serijalom "Somebody Feed Phil". aROMA, gelato experience tako je dobila iznimnu čast biti uvrštena u ovaj Netflixov gastronomski putopisni specijal koji na zabavan način povezuje putovanja, lokalnu gastronomiju, ljude i kulturu. 


6. sezona ove nagrađivane serije upravo se počela prikazivati na Netflixu, a gledatelje vodi SAD-om, Čileom i Hrvatskom. Phil odabrane delicije i prekrasne kadrove naše zemlje predstavlja u 2. epizodi- prošetao je Splitom, Dubrovnikom, Korčulom i Hvarom. Upravo je u Hvaru posjetio gelateriju aROMA.

"Zadao sam si zadatak da kušam sve okuse", pojasnio je na početku vidjevši koliki izbor okusa nudi aROMA. Kako bi to za jedan dan ipak bilo previše, Phil se odlučio za okuse lješnjaka iz Piedmonta, limuna s bosiljkom, tamne čokolade s narančom i ruma s grožđicama. 


Intenzivni, kremasti okus gelata toliko ga je oduševio da je u gelateriji čak i zaplesao, a ta je scena uvrštena u najavnu špicu svih epizoda! Takav puni okus koji ga razlikuje od običnog sladoleda, aROMA gelato zahvaljuje drugačijoj tehnici izrade. U njoj se ne koriste aditivi, umjetni zaslađivači niti gluten, već isključivo najbolji sastojci od kojih se ručno radi dnevno svježi gelato.

U ovom prvoklasnom gelatu još možete uživati u aROMA gelaterijama u Dubrovniku, Bolu, Hvaru, Starigradu na Hvaru, Splitu, Zadru, Krku, Lovranu, Puli i Novigradu dok će iduće sezone ova specijalna slastica biti dostupna u pedesetak gelato boutiquea.

(PROMO)