Ostalo 4. prosinac 2023. Ema Čolaković

Zaljubljenici u književnost u Beertiji će doći na svoje

Zaljubljenici u književnost u Beertiji će doći na svoje
Ovog petka, 8. prosinca, u 19 sati, u riječkom kafiću The Beertija, održat će se Književna večer, novo događanje Udruge studenata kroatistike “Idiom”. 

“Potaknuti dobrim raspoloženjem i odazivom s prijašnje Večeri na kojoj se okupila raznolika skupina studenata i drugih zaljubljenika u književnost, odlučili smo s njima nastaviti”, najavljuju iz Udruge. 

Večer je organizirana u blokovima čitanja poezije i proze s pauzama za druženje u kojoj sudionici mogu razmjenjivati dojmove o pročitanom i bolje se upoznati. Unaprijed pripremljene književne tekstove čitat će članovi Udruge studenata kroatistike, no pozornica će biti otvorena svima koji žele pročitati drage ulomke ili pjesme i vlastite autorske radove. 

“Za sve koji skupe hrabrosti sudjelovati u čitanju, imat ćemo pripremljene tekstove iz kojih će moći nešto odabrati. Također, za ovu priliku će biti otvoren i šank u podrumu kafića kako bi ovo druženje imalo opuštenu atmosferu - izlaska petkom s dozom kulture”, poručuju organizatori.

Ulaz u Beertiju posve je besplatan te su svi zaljubljenici u lijepu književnost pozvani na druženje, čitanje i/ili slušanje. Sve ostale informacije možete pratiti na našem Instagram profilu @usk_idiom.