Ostalo 11. lipanj 2023. V.A., foto: D.G.

Večer puna emocija uz "Dalamatino" u kaštelu Drivenik

Večer puna emocija uz "Dalamatino" u kaštelu Drivenik
Popularna grupa Dalmatino je u sjajnom ambijentu Kaštela Drivenik priredila subotnju večer za pamćenje. Fantastičnu atmosferu publike, koja je do zadnjeg mjesta ispunila dvorište frankopanskog driveničkog kaštela, zagrijala je popularna Tara & The Band (ex pjevačica grupe Karma). 


Dalmatino svojom modernom produkcijom i svevremenskim tekstovima pjesama već više od dvadeset godina oduševljava publiku, a pjesme s njihovih albuma, objavljenih uz podršku diskografske kuće Dancing Bear, postali su hitovi koji godinama ne silaze s top lista radijskih urednika. Ne čudi stoga što je publika već od izlaska članova benda, predvođena osnivačima grupe Ivom Jagnićem i Zdravkom Sunarom i izvedbom “Moja jube”, u odličnoj atmosferi popratila sve njihove hitove. Bila je ovo večer puna emocija i najbolja najava ljetne sezone na driveničkom kaštelu zahvaljujući organizatorima I Château Drivenik, Mamma Mia Fine Food i Old School Hostel.


Podsjetimo, nakon Dalmatina, u Drivenik stiže i popularni Ričard koji će 24. lipnja igrati svoju popularnu predstavu "Oči Uoči Zgospod'non", 14. srpnja u kaštel stiže sjajna ekipa "Splicka scena" i to u peteročlanom sastavu koji će predstaviti novi stand up program "Dvorske lude". Nezaobilazna "Casabianca" s Mariom Lipovšekom Battifiacom i Irenom Grdinić zasigurno će još jednom potvrditi svoj kultni status i to nastupom 13. kolovoza, a organizator najavljuje još neka iznenađenja.