Ostalo 15. prosinac 2023. K.V.

Božićni Art&Craft sajam SrebRInjak ove subote u Rijeci

Božićni Art&Craft sajam SrebRInjak ove subote u Rijeci
Ove će se subote, 16. prosinca, od 10 do 19 sati, u Rijeci na Trgu M. V. Flaciusa (Čajni trg), održati prvi Art&Craft sajam SrebRInjak, Božićno izdanje. Organizator je Srebrni Concept iz Rijeke. Uz sajamski program i odlične izlagače organizatori najavljuju i božićno zabavni program te humanitarnu akciju.

"Ovo nije samo jedan obični božićni sajam niti buvljak, ovo je SrebRInjak. Naši kreativci nikad ne miruju, a prosinačko vrijeme darivanja idealan je trenutak u godini da vam predstavimo i Christmas edition našeg Art & Craft sajma. Dođite u stari grad i doživite božićnu čaroliju jedinstvenog, posebnog, baš drugačijeg sajma. Ručno rađene rukotvorine, super kreativni handmade pokloni i sjajna atmosfera uz topli čaj, likerić ili prosecco u Finom Vinu čekaju samo na vas, kao i naših jedinstvenih 12 izlagača”, poručuju organizatori.

Svoje će radove izložiti: Doda Keramika, Daisy Backpacks, NaOtoku, Madeliefie Art, Leka rukotvorine, Nature inspired jewelry, Mala s kistom, Modista, Marina Marinski heartmades, Illegal Lotus Art, BoodyWoody i AVI. Posjetitelje čeka i božićni foto kutak, a sajam će pjesmom “ukrasiti” Dječji zbor Male tratinčice. 

Istaknuti svakako treba i humanitarni predznak događanja. Naime, sva hrana i potrepštine koje posjetitelji ostave ispod “pet friendly“ božićnih jelki donirat će se azilu na Viškovu.