Ostalo 17. lipanj 2022. V.A.

Crikvenica će se večeras njihati u ritmu osamdesetih

Crikvenica će se večeras njihati u ritmu osamdesetih
Giuliano, Ivana Kindl, Denis & Denis, Mario Battifiaca i brojni izvođači u duhu osamdesetih
    

Jedno od najiščekivanijih događanja ovog ljeta u Crikvenici svakako je festival "Na Palade- kanat i štorije", glazbena poslastica koja nas ove godine tematski vodi u sjajne osamdesete, kada je svjetska glazba doživjela medijsku ekspanziju, a skladbe iz tog doba i danas zvuče svježe i atraktivno.


Upravo tako će se i u petak, 17. lipnja, s početkom u 21 sat, Trg Stjepana Radića u Crikvenici pjevati uspješnice koje rado pamtimo i slušamo dan danas, a predstavit će ih vrhunski interpreti poput Ivane Kindl, Giuliana, Denis & Denis, Marija Battifiace, Martine Majerle, Jozefine, Jose Butorca, Mirne Škrgatić, Maura Staraja te gosta iznenađenja. Sve goste će pratiti Infinity band, a poseban značaj festivalu će donijeti voditeljski dvojac- Uršula Tolj i Mario Battifiaca. 

Treba li bolje pozivnice za ovaj jedinstveni festival? Kako je rekao umjetnički voditelj festivala Robert Grubišić: "Za ovo izdanje festivala odabrali smo pjesme jednog od najplodonosnijih perioda glazbe, stoga će posjetitelji uživati u najpoznatijim domaćim i stranim hitovima osamdesetih godina.” 


“Ovogodišnje, treće izdanje festivala Na Palade- kanat i štorije bit će predivna uvertira u turističku sezonu 2022. Osobitu čar donijet će i interpretacija autentičnih štorija iz tog vremena našeg poznatog kantautora Nevena Barca. Dođite i budite dio ovog spektakla”, poručila je direktorica TZG Crikvenice, Marijana Biondić.

Na Palade će se pjevati i pripovijedati, baš onako kako je to i bilo u pretpandemijsko vrijeme. 

Organizator festivala je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji su Grad Crikvenica i “Eko- Murvica” d.o.o. Svi zajedno su omogućili posjetiteljima besplatan ulaz, stoga je za vjerovati da će se u publici tražiti mjesto više.