Ostalo 30. ožujak 2016.

Crikvenica dobila atraktivne promo filmove

Crikvenica dobila atraktivne promo filmove
Rivijera Crikvenica dobila je nove turističke filmove, koji kroz 7 minuta, odnosno kroz 90, 60 i svega 30 sekundi na jedinstveni način predstavljaju Crikvenicu, Dramalj, Jadranovo i Selce. 

Turistička zajednica Grada Crikvenice pripremila je četiri verzije novoga filma, koji gledatelje vodi u jednu zaista posebnu audiovizualnu šetnju rivijerom. 

Prva je verzija duga 7 minuta, prikazuje cjelokupnu ponudu rivijere, a nazvana je "Discover, enjoy, repeat", jednako kao i njena kraća verzija od 90 sekundi. U filmu se tako, među ostalim, skladno isprepliću ovdašnja gastronomija, čarobno lijepe plaže, prirodne ljepote, zdravlje, sport, rekreacija i zabava te kulturno- povijesna baština.

Film "Relax, feel good, repeat" posvećen je aktivnom odmoru i zdravstvenom turizmu, a u 60 sekundi prikazuje sve pogodnosti destinacije koje su prepoznate još koncem 19. st., lječilišne ustanove na rivijeri te brojne mogućnosti za sportaše i rekreativce svih generacija. Prikazuje rivijeru zdravlja u punom svjetlu te rivijeru koja opušta. 

Četvrta i najkraća verzija filma u svega 30 sekundi donosi priču o događanjima, a ime joj je "Live, learn, repeat". Prikazuje rivijeru u kojoj je posjetitelju svaki dan doživljaj. Rivijeru koja zabavlja i poučava tradiciji i ovdašnjemu načinu života. 

Glavnina filma je snimljena tijekom 2014. i 2015. godine, a brojni i raznovrsni motivi i aktivnosti snimani su prema zamislima Turističke zajednice Grada Crikvenice. Atraktivne kadrove četiriju glavnih glumaca – Crikvenice, Dramlja, Jadranova i Selca vjerno prati i glazba, dijelom i tradicionalni glazbeni izričaj pa se tako u filmovima, primjerice, pojavljuje i ženska klapa "Sveta Jelena" iz Dramlja, a Trio "Crikvenica" pjeva "Crikvenice moja". Pjev ptica i glasanje galebova neki su od zvukova prirode koji su također našli svoje mjesto u filmu, približavajući gledatelju prirodu ovoga kraja. 

Riječ "repeat" povezuje sva tri naziva filmova, kazujući istovremeno "dobro nam došli", a nakon što dođete i doživite našu rivijeru, zavoljet ćete je i u mislima zakazati sljedeći susret, jer htjet ćete sve ponoviti i otkriti neke nove, vlastite priče.