Ostalo 16. lipanj 2022. Izvor: TZG Crikvenica

“Crikvenica Eye” ovog ljeta nudi atraktivan pogled na grad

“Crikvenica Eye” ovog ljeta nudi atraktivan pogled na grad
Crikvenica je od ovog tjedna bogatija za još jednu atrakciju- panoramski kotač “Crikvenica Eye” 

Nova će turistička ponuda Rivijere Crikvenice- “Crikvenica Eye” do početka rujna posjetiteljima pružiti pogled na grad iz sasvim druge perspektive. 


Panoramski kotač, poput bečkog Riesenrada ili londonskog London Eyea, stalna je turistička atrakcija brojnih europskih gradova, koji pruža pogled na gradske znamenitosti, a nešto manje izdanje takvog kotača postavljeno je u Crikvenici, ali pogled će ipak biti posebniji. 


Direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić naglašava kako u  Crikvenici trenutno boravi desetak tisuća gostiju, koji će ove sezone zasigurno uživati promatrajući grad s 22 metra visine, kao i u predivnom pogledu na more. 


“Crikvenica Eye” pogodan je za sve dobne skupine, a iz centra grada zasigurno će pružiti nesvakidašnji pogled na Crikvenicu i crikvenički akvatorij. Sastoji se od 18 gondola i može primiti 50 osoba. Nema sumnje da će u mjesecima koji slijede to biti iznimno posjećena i atraktivna lokacija s radnim vremenom 18:00 do 1:00.


Za vožnju koja traje 7 do 9 minuta odrasli će trebati izdvojiti 50,00 kuna, dok je za djecu do 10 godina cijena vožnje 40,00 kuna. Obiteljski paket se plaća 160,00 kn, a uključuje 4 osobe.