Ostalo 28. veljača 2024. K.V.

Crikvenički trio Mareta predstavio novi spot

Crikvenički trio Mareta predstavio novi spot
Trio izvodi covere poznatih pjesama a ovog puta su odabrali Silente-Poljubi me za kraj, Cher- Believe i Coronu- Baby baby

Crikvenički akustični trio Mareta na svoj jedinstven i prepoznatljiv način izvodi domaće i strane hitove. Čine ga iskusni glazbenici, koje je povezao zajednički interes - ljubav prema glazbi. Glavni vokal je Lana Gotvald Peranić a gitaristi/vokali Petar Matejčić i Tomislav Peranić. Trio je do sada nastupao diljem PGŽ, a sa zadnjim promo videom sakupio preko 16 000 pregleda na YouTube-u.
 

“Kako smo zakoračili u novu godinu, smatrali smo da trebamo snimiti nešto novo te smo kao pravi zaljubljenici u svoj grad za lokaciju odabrali prekrasan hotel Esplanade u Crikvenici. Ovim putem se zahvaljujemo direktorici hotela Alin Harambašić koja nas je predivno ugostila”, ističe Lana.

“U svom novom promotivnom materijalu izvodimo covere već poznatih pjesama a ovog puta smo odabrali grupu Silente-Poljubi me za kraj, Cher- Believe i Coronu- Baby baby. Za audio i video zaslužan je Marin Tuhtan koji je do sada radio video za 2 promo videa i audio za promo video iz prošle godine”, zaključuje pjevačica.