Ostalo 24. rujan 2019.

Crikveničko događanje za najveće njuške u gradu

Crikveničko događanje za najveće njuške u gradu
Stiže nam jedan poseban vikend. Bit će istovremeno jako veseo, edukativan i prepun neočekivanih situacija i iznenađenja, jer takvi su i njegovi glavni junaci- kućni ljubimci. 

“Crikvenica 4 Pets” održava se 28. i 29. rujna u centru Crikvenice. Kao i prethodne dvije godine i ovogodišnji će program biti ispunjen cjelodnevnom zabavom i uživanjem za sve generacije posjetitelja na dvije i četiri noge. 


Neprocjenjiva je vrijednost ovoga događanja edukacija za djecu, ali i odrasle. Tako će, primjerice, demonstracije vježbe poslušnosti pasa, tematska likovna radionica, predstava o kućnim ljubimcima ili upoznavanje s nezbrinutim životinjama koje traže svoj dom dodatno osvijestiti važnost odgovornosti, brige, pažnje i ljubavi prema životinjama.


Održat će se i nacionalna izložba pasa “CAC Crikvenica”, u kojoj će sudjelovati gotovo 300 pasa te će se izabrati prvaci u raznim kategorijama. “Ljuti” će se konkurenti zasigurno lijepo družiti i izvan natjecateljskoga dijela programa te nas još jednom podsjetiti na ono što je uistinu važno kod svakog natjecanja- ne nužno pobjeda, već nezaboravno iskustvo, nova prijateljstva i dobra zabava. 


Psi i njihovi vlasnici će se posebno opustiti i uživati u nedjelju poslijepodne na najveselijoj i najposebnijoj karnevalskoj povorci, za koju se prijaviti mogu u Info centru Crikvenica, na email: info@tzg-crikvenice.hr ili telefonom: +385 99 216 9313.

Detaljan program i satnicu događanja možete pogledati OVDJE