Ostalo 4. svibanj 2016.

Crystal Esprit sutra stiže u Opatiju

Crystal Esprit sutra stiže u Opatiju
Dolaskom broda Crystal Esprit sutra započinje cruising sezona u Opatiji. Staru će damu kruzeri ove godine posjetiti 18 puta.
 
Crystal Esprit će biti privezan u opatijskoj luci od 8 do 22 sata. Radi se o krstarenju brodske kompanije Crystal Cruises iz programa Crystal Yacht Cruises, koji će cijelo ljeto krstariti na relaciji između Venecije i Dubrovnika te svaka 2 tjedna pristajati u Opatiju, sve do 20. listopada.
 
U Opatiju je ove godine najavljeno 18 dolazaka cruisera; 13 dolazaka broda Crystal Esprit,  2 dolaska broda Azamara Journey i po jedan dolazak brodova Ponant Le Lyrial, Sea Dream 2 i Crystal Symphony, koji je ujedno i najveći brod najavljen za ovu godinu s kapacitetom od 1.010 putnika.
 
Turistička zajednica grada Opatija će za putnike na brodovima pripremiti promotivne materijale i planove, a za dolaske većih brodova će u opatijskoj luci biti organiziran hospitality desk. Poseban doček će biti pripremljen za brod Crystal Sympony 17. rujna budući da se radi njegovom prvom dolasku u Opatiju.