Ostalo 17. ožujak 2016.

Edukacija za crikveničke iznajmljivače

Edukacija za crikveničke iznajmljivače
Turistička zajednica Grada Crikvenice organizira još jednu besplatnu edukaciju namijenjenu privatnim iznajmljivačima. Dvodnevna će se edukacija održati 22. i 23. ožujka 2016. u kongresnoj dvorani Hotela "Omorika“ u Crikvenici, a oba će dana trajati od 17 do 19 sati.

Obuhvaćene su brojne zanimljive teme, primjerice kako pripremiti obiteljski smještaj za fotografiranje, kako odabrati najbolji kanal za oglašavanje ili kako što bolje poslovati u suradnji s turističkim agencijama.
 
Prvoga će dana predavačica Anamarija Cicarelli prezentirati "Tko su naši gosti“, "Kako pripremiti obiteljski smještaj za fotografiranje (pri dolasku profesionalnog fotografa ili kod samostalnog fotografiranja)“, "Priprema za poslovanje“ i "Brandiranje obiteljskog smještaja“, dok će Barbara Marković govoriti o poslovanju s turističkim agencijama.
 
Srijeda će biti ponajviše usmjerena na tematiku oglašavanja, a teme koje će obraditi Anamarija Cicarelli su: "Oglašavanje obiteljskog smještaja – portali“, "Kako odabrati najbolji kanal za oglašavanje“, "Kako biti uspješan na portalima za oglašavanje“, "Ostali načini oglašavanja (Google Map,web stranica)“ i "Uloga recenzija u obiteljskom smještaju“. Barbara Marković će prisutne detaljnije upoznati s oglašavanjem na društvenim mrežama i destinacijskim menadžmentom.
 
Iznajmljivači s područja Rivijere Crikvenice će moći saznati brojne korisne informacije i steći nova znanja, koja će im olakšati poslovanje i omogućiti kvalitetniju pripremu za nadolazeću turističku sezonu. 
 
Organizator edukacije je Turistička zajednica Grada Crikvenice.