Ostalo 27. svibanj 2016.

Gourmet priča Opatijske rivijere

Gourmet priča Opatijske rivijere
Ove nedjelje, od 11 sati, u Umjetničkom paviljonu “Juraj Šporer“ u Opatiji održat će se “Gourmet priča Opatijske rivijere“, u organizaciji Turističke zajednice grada Opatija.

Ugostitelji Opatijske rivijere predstavit će bogatu gastro ponudu s vrhunskim zalogajima po cijeni od 10 kn. Uz vrhunsku gastro ponudu posjetitelji će moći uživati u vinima Udruga žlahtina po cijeni od 10 kn za čašu vina te degustirati i kupiti autohtone proizvode direktno iz ruku proizvođača. Za zabavni program zaduženi su Dino Antonić i “4 shades”. 

Svoj dolazak na manifestaciju najavili su i finalisti RTL-ovog show-a “Tri, dva, jedan kuhaj“, Luka Dančulović i Doris Vlah, autorica čoko vjenčanice na prošlogodišnjem Festivalu čokolade u Opatiji.

Ovaj događaj centralni je program gastro manifestacije “Gourmet priča Opatijske rivijere i Rijeke“ u koju se uključilo 72 restorana i konoba Opatijske rivijere i Rijeke, a održava se sve do 19. lipnja s ponudom kvarnerskih menija koji se nude svaki utorak po popularnoj cijeni od 100 kuna po osobi i s ponudom menija na bazi kvarnerskog škampa i autohtonih namirnica po izboru šefa kuhinje svakog četvrtka.

Manifestaciju organizira Turistička zajednica grada Opatija uz pomoć GH Adriatic i učenika i profesora Ugostiteljske škole iz Opatije.

Izvor: TZG Opatije