Ostalo 28. travanj 2023. V.A.

Hrvatski rukometaši i chefovi kuhali za potrebite

Hrvatski rukometaši i chefovi kuhali za potrebite
Humanitarni projekt “Danas...za vas…!" u svom sedmom izdanju okupio sjajna imena iz svijeta sporta i kulinarstva, koji su pripremali obroke za beskućnike i potrebite

U Domu Crvenog križa na Pećinama, zajedno sa zaposlenicima ugostiteljskih djelatnosti Crvenog križa Rijeka, u pripremi obroka sudjelovali su: izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Goran Perkovac, vratar reprezentacije Marin Šego, trener vratara Valter Matošević, voditelj Ureda za odnose s javnosti HRS-a Drago Ćosić, dugogodišnji rukometni djelatnik MRK Zamet Marin Mišković, predsjednik Županijskog rukometnog saveza Boris Konjuh te rukometni trener Drago Žiljak. Pomoć rukometašima i rukometnim djelatnicima u pripremi obroka pružila su i dva chefa- Tino Sinožić, chef hotela Navis Opatija te Kristijan Kozmić. 


Pripremalo se oko 1 500 obroka, a na današnjem meniju našla se riblja juha s rižom i povrćem, blitva s krumpirom, tjestenina s umakom od tune, pohani oslić te brodet od dagnji s palentom kompiricom. Svi su zajedno spremali obroke za potrebite, a pripremljeni obroci dostavljeni su korisnicima riječkih pučkih kuhinja, prihvatilištima za beskućnike, a individualno su se obroci dostavili i korisnicima pučke kuhinje, na njihove adrese. 

U svečanom trenutku današnjeg događanja izbornik Goran Perkovac je Damjanu Miletiću uručio dres hrvatske rukometne reprezentacije s potpisima svih igrača i stožera, a domaćin je reprezentaciji zaželio puno uspjeha u utakmici s Belgijom te na svim narednim utakmicama.