Ostalo 2. travanj 2024. V.A.

Humanitarni koncert Va dihe mora za kraljevičku Forticu

Humanitarni koncert Va dihe mora za kraljevičku Forticu
Povodom 25. obljetnice županijskih lučkih uprava Primorsko-goranske županije u Opatiji će se održati humanitarni koncert “Va dihe mora“

Koncert “Va dihe mora” održat će se 9. travnja u Opatiji, u organizaciji Primorsko-goranske županije i osam županijskih lučkih uprava, koje ove godine slave 25 godina djelovanja te će tako proslaviti vrijedan jubilej. Program obuhvaća mikovske skladbe jer ove godine MIK slavi 60. rođendan.   

U utorak 9. travnja, s početkom u 19 sati u koncertnoj dvorani Centra Gervais u Opatiji okupit će se sjajna glazbena imena: Damir Kedžo, Mario Lipovšek Battifiaca, ženska klapa Luka, Joso Butorac, Martina Majerle, Vivien Galletta, Voljen Grbac, Tamara Brusić, klapa Tić, Melanija, Katja Budimčić Sabljar i Duško Jeličić Dule. 

Koncerta će imati humanitarnu notu, a prihod od ulaznica bit će doniran Centru za rehabilitaciju “Fortica” u Kraljevici, domu socijalne skrbi za pružanje socijalnih usluga djeci s teškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom. 
 
Ulaznica ima još malo, a mogu se kupiti putem sustava mojekarte.hr i na prodajnim mjestima (Festival Opatija, Dallas Music Shop Rijeka i Foto Revija). Cijena ulaznice je 10 eura.