Ostalo 28. srpanj 2022. Izvor: JRBF

JRBF u Opatiji napunio malu scenu Ljetne pozornice

JRBF u Opatiji napunio malu scenu Ljetne pozornice
Charlie And The Superbad News i Tree For The Stars oduševili prepunu malu scenu Ljetne pozornice  

Kad ti ispred bine plešu i stari i mladi znači da si napravio sjajan posao, a upravo je to pošlo za rukom jučerašnjem talijanskom bendu Charlie And The Superbad News (The James Brown Project) koji su uspjeli rasplesati Malu ljetnu pozornicu. Svevremenski hitovi Jamesa Browna uz nekoliko blues standarda sjajno su legli publici koja je gotovo do posljednje stolice, ali i mjesta na zidićima ispunila malu scenu i pritom napravila vrhunsku atmosferu.  


Sjajan bend, odličan pjevač i showman tijekom dva sata svirke pokazali su kako se baštini naslijeđe kuma funka. No, uz funk guštalo se i u punokrvnom bluesu uz domaće snage iz benda Tree For The Stars. Michael Landau, Josh Smith, Steve Lukather i John Mayer našli su se na repertoaru premijernog nastupa sjajnih glazbenika predvođenih bubnjarem Edijem Lazarićem jr., basistom Vedranom Ružićem i gitaristima Filipom Roginom i Brunom Krnetićem.                                                                                                                                

U iščekivanju velike završnice u Kastvu koja je na rasporedu 29. i 30. srpnja, blues karavana večeras stiže u Matulje. Predivni austro- ugarski Štacion uz podršku HŽ infrastrukture ugostit će 'Sir' Oliver Mally duo i Jumping Matt & His Combo. 

Naredna tri dana rezervirajte za Jerry Ricks Blues Festival. Ulaz je slobodan, a vrhunski glazbeni doživljaj zagarantiran...