Ostalo 10. svibanj 2016.

Legendarne Vespe u Mošćeničkoj Dragi

Legendarne Vespe u Mošćeničkoj Dragi
Nakon što je prije dvije godine na susret u Opatiju stiglo preko 400 Vespi iz raznih krajeva Europe ove nedjelje Vespa klub Rijeka organizira Vespa susret u Mošćeničkoj Dragi.

Prijave i zajedničko slikanje na rasporedu nedjelju, od 9 do 11 sati. Pola sata kasnije sudionici kreću prema Brseču. Nakon obilaska mjesta u 13 i 15 je na rasporedu polazak za Mošćenice, gdje će sudionike dočekati piće dobrodošlice, a nakon obilaska gosti će posjetiti muzej. U 15 će se sati vespe uputiti prema Sv. Jeleni, gdje je organiziran ručak, a susret će završiti podjelom zahvalnica. 
 
Susret Vespi u Mošćeničkoj Dragi dio je Vespa Oldies Adriatic Toura, vožnje Vespama proizvedenim prije 1986. godine, od Umaga do Dubrovnika, koja će se održati od 14. do 22. svibnja. 

Osim članova hrvatskih vespa klubova, na Vespa Oldies Adriatic Touru koji je organiziran povodom 70. godišnjice nastanka legendarne Vespe, sudjelovat će i brojni gosti iz okolnih zemalja, koji će tako imati priliku upoznati ljepote našeg kraja, gastronomiju, povijest i ostale znamenitosti.