Ostalo 10. kolovoz 2022.

Mario  Lipovšek Battifiaca predstavio novu skladbu

Mario  Lipovšek Battifiaca predstavio novu skladbu
Naš popularni pjevač predstavlja novu skladbu- "Zaspali smo budni" s kojom će nastupiti u Šibeniku

Jedno od svakako najpopularnijih glazbenih lica ove godine je Mario Lipovšek Battifiaca, multitalentirani pjevač, voditelj, glumac i zabavljač. Nakon pobjede u show- u "Zvijezde pjevaju" s Robertom Ferlinom te netom proslavljene pedesete izvedbe predstave "Casabianca" u kojoj glumi s Irenom Grdinić, Mario nastavlja svoj glazbeni put novom skladbom za koju će reći da mu je jedna od najdražih već od samog preslušavanja demo snimke.

"Zaspali smo budni" je skladba koja Battifiacu predstavlja u njemu znakovitom emotivnom glazbenom izričaju, a njenu kvalitetu prepoznali su i organizatori 25. Večeri dalmatinske šansone- večeri novih skladbi, koja će se održati 20. kolovoza u Šibeniku, na festivalskoj ljetnoj pozornici na Trgu Republike Hrvatske te će tako Mario zapjevati u konkurenciji 25 skladbi.
 
Skladbu "Zaspali smo budni" potpisuju Robert Grubišić kao skladatelj, aranžer i producent te Vjeko Alilović kao autor stihova koji govore o današnjim vremenima kada nezasitni u svemu zaboravljamo na toplinu i vrijednost života. Poseban obol skladbi dali su Ivan Pešut koji je odsvirao gitare, Maja i Nataša Veljak svirale su violine dok su prateći vokali Ana Kučan, Andrina Frleta, Voljen Grbac, Robert Grubišić i Fran Karabaić. Studio Adria Records Šmrika potpisuje snimanje, mix i mastering.