Ostalo 18. lipanj 2023. Klaudio Vrančić

Miss Primorsko- goranske županije je Andrea Bošnjak

Miss Primorsko- goranske županije je Andrea Bošnjak

Titulu najljepše djevojke u Primorsko- goranskoj županiji, na večerašnjem izboru u Marini Mitan u Novom Vinodolskom, ponijela je Andrea Bošnjak. Prvom pratiljom proglašena je Chiara Šargač, a drugom Ana Alagić.

Izbor za Miss Primorsko-goranske županije večeras je održan u predivnom ambijentu Marine Mitan u Novom Vinodolskom. Za prestižnu titulu natjecalo se deset djevojaka i to: Chiara Šargač, Lorena Čačija, Chiara Kalanj, Ivana Sabljić, Vanessa Vinkler, Enea Cetina, Ema Rendulić, Antea Mihelčić, Andrea Bošnjak i Ana Alagić. 


A tijaru Infinity designa, lentu i titulu najljepše djevojke u Primorsko goranskoj županiji osvojila je Andrea Bošnjak. Dvadesetogodišnja studentica turističkog menadžmenta, s riječkom adresom, dogodine će predstavljati našu županiju na izboru za Miss Hrvatske. 


“Osjećam se odlično i stvarno sam presretna. Sve cure su bile predivne. Ja ne bi mogla izdvojiti niti jednu. Žiri je imao jako težak posao. Nadam se da ću zahvaljujući ovom izboru što više toga postići i pokazati da cura koja je lijepa, ako smijem sama za sebe tako reći, može i puno toga postići na različitim poljima. Posebno bi voljela što više toga napraviti u Primorsko- goranskoj županiji”, rekla je Andrea Bošnjak.


Prvom pratiljom proglašena je Novljanka Chiara Šargač, osamnaestogodišnja učenica srednje Medicinske škole, dok je druga pratilja devetnaestogodišnja Ana Alagić, studentica prava iz Rijeke.

Za kreacije i modne dodatke, koje su nosile kandidatkinje, pobrinuli su se OrMar, Kalisi design, MIAU Couture i Ghetaldus Rijeka, a kandidatkinje su uljepšavali: Chic by Mimi, My Way i IBeauty Studio. U programu, kojeg je vodio Davor Garić, nastupili su Martina Majerle i DJ Tommy.


Generalni pokrovitelj izbora, kojeg je organizirao Infinity team, su JO-DA nekretnine, dok su pokrovitelji Primorsko-goranska županija, Grad Novi Vinodolski, TZG Novi Vinodolski, TZG Crikvenica, Grad Kraljevica, TZG Kraljevica, Grad Bakar i TZG Bakar.