Ostalo 17. lipanj 2022. Klaudio Vrančić

Miss Primorsko- goranske županije je Riječanka Lana Krnić

Miss Primorsko- goranske županije je Riječanka Lana Krnić
Prestižnu titulu najljepše djevojke u Primorsko- goranskoj županiji, na večerašnjem je izboru u Selcu, ponijela Lana Krnić. Prvom pratiljom proglašena je Bruna Miščević, a drugom Ena Bilen.

U prekrasnom ambijentu Hotela Katarina u Selcu večeras se birala najljepša djevojka Primorsko- goranske županije. Za pobjedničku lentu borilo se dvanaest cura: Anđela Pavlović, Natali Mažer, Ivana Pravdica, Paola Ibrahimović, Branka Orlić, Anamaria Knežević, Lana Krnić, Ena Bilen, Tihana Kovačević, Bruna Mišćević, Vanessa Draščić i Eleonora Medved.


Djevojke su se okupljenima predstavile u nekoliko izdanja. Pistom su prošetale u traper i sportskom izdanju te vjenčanicama i svečanim haljinama. Odgovarale su i na pitanja stručnom žiriju, koji nije imao lak posao. Na samom je kraju najljepšom proglasio Riječanku Lanu Krnić, koja će predstavljati Primorsko- goransku županiju na izboru za Miss Hrvatske. Prva pratilja je Bruna Miščević, a druga Ena Bilen.


Događaj su uveličali DJ Dario, Klapa Intriga, Eni Jurišić i Nika Zubović. Izbor najljepše u županiji organizirala je Udruga Infinity, pod pokroviteljstvom Primorsko- goranske županije, Grada Novog Vinodolskog, Grada Crikvenice, Grada Kraljevice, TZG Crikvenice, TZG Novog Vinodolskog i brojnih sponzora.