Ostalo 12. veljača 2021.

Najčarobniji Riječki advent ponovno među najboljima

Najčarobniji Riječki advent ponovno među najboljima
Odakle se pruža najljepši pogled na najčarobniji advent Kvarnera i regije? Odgovor nikad lakši uz Rijeka Advent, što je potvrdio i jedan od svjetski najpoznatijih proizvođača blagdanske dekoracije- Blachere Illumination.
 
U svom godišnjem izdanju magazina Light Magazine najboljih svjetskih primjera blagdanske dekoracije, Rijeka advent uvršten je, na čak dvije stranice, uz bok drugih svjetskih blagdanskih prijestolnica i mjesta. Rijeka advent je tako dobio priznanje ove svjetske kompanije, sa sjedištem u Francuskoj, kao adventska prijestolnice Kvarnera, u posebnom izdanju najboljih svjetskih primjera blagdanske dekoracije.
 
“Iznimno veseli činjenica da su Rijeka i Rijeka advent prepoznati kao jedan od svjetskih primjera gradova u vrijeme blagdana. To je i nagrada velikom radu uloženom u osmišljavanje ove manifestacije ali i potvrda da su sva ulaganja u Rijeka advent itekako opravdana. Također, naći se među drugim blagdanskim prijestolnicama je svjetska promidžba Rijeka adventa i našeg grada kao cjelogodišnje turističke destinacije”, rekao je gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel.
 
Nastavak je ovo uspješne dugogodišnje suradnje i izuzetno nam je drago da se suradnja Turističke zajednice grada Rijeke i Grada Rijeke s ovim najpoznatijim proizvođačem dekoracije pokazala izuzetno uspješnom kako za naše brojne goste i sugrađane koji već drugu godinu zaredom uživaju u centru grada i trgovima u predivnoj dekoraciji, tako i za izuzetnu promociju koju postižemo preko brojnih objava koje odlaze u svijet i posebno ovakvom duplericom koju je Rijeka advent dobio u godišnjem izdanju magazina Blachere Illumination, ističu iz TZG Rijeke.
 
“Suradnja Blachere Illumination i Rijeke se nastavlja ove godine i izuzetno nam je drago da možemo najaviti nove promidžbene aktivnosti koje provodimo zajedno s partnerima na tržištu. Ove godine Rijeka advent i Blachere Illumination predstavljaju se na jednom od najvećih svjetskih sajmova posvećenih dekoraciji. Vjerujemo da će to biti izuzetna čast i reklama koju Rijeka Advent može dobiti jer će biti promovirana dodatno uz druge svjetske destinacije. Odlična reklama ne samo za Rijeku i Rijeka Advent već i za Kvarner i Hrvatsku”, istaknuo je direktor Turističke zajednice grada Rijeke, Petar Škarpa.