Ostalo 1. prosinac 2017.

Otvoreno klizalište “Morska pahuljica”

Otvoreno klizalište “Morska pahuljica”
Besplatnim klizanjem za sve posjetitelje od 12 do 16 sati, započele su dvomjesečne aktivnosti “Morske pahuljice” i još jedna sezona klizanja u Rijeci.
 
Na radost brojnih Riječana otvoreno je klizalište “Morska pahuljica”, na Gatu Karoline Riječke. Klizalište će biti otvoreno od danas do 14. siječnja. 
 
Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište je mjesto na kojem školska djeca tijekom zimskih praznika mogu kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja. 
 
Aktivnosti klizališta najavili su Tea Mičić iz Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke, Goran Gračanin, ravnatelj Doma mladih Rijeka, Ines Boban Štiglić iz Turističke zajednice grada Rijeke i Andrej Radalj, voditelj klizališta iz tvrtke Forum ugostiteljstvo. 
 
Grad Rijeka je u organizaciji Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo, kao i dosadašnjih godina, omogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati. 
 
Sva djeca s područja Grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, a detaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na njihovoj web stranici www.dom-mladih.hr. 
 
Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima, točnije radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Povoljnije klizanje moguće je uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti. 
 
Doček svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati. 
 
Obavijesti i informacije o programima koji će se održavati na klizalištu, mogu se pronaći na Facebook stranici Rijecko klizaliste.
 
Klizalište je otvoreno zahvaljujući i Gradu Rijeci i tvrtki Forum ugostiteljstvo, a sponzorsku podršku uređenju i radu klizališta pružila je INA.