Ostalo 4. lipanj 2022. Klaudio Vrančić

Ovo su djevojke koje će se boriti za titulu najljepše u PGŽ

Ovo su djevojke koje će se boriti za titulu najljepše u PGŽ
Osim predivnog ambijenta u velikom finalu zanimljiv glazbeno- scenski nastup, sjajni voditelji i predstavljanje djevojaka u ekskluzivnoj odjeći.

U organizaciji Infinityja, 17. lipnja u Selcu, u prekrasnom ambijentu Hotela Katarina, održat će se Izbor za miss Primorsko- goranske i Ličko- senjske županije za Miss Hrvatske.


Pripreme za veliki događaj traju mjesecima. Nakon castinga u Khala lounge baru na Srdočima prekrasne djevojke sudjeluju u raznim aktivnostima te promoviraju sam izbor, ali i naš kraj na raznim prepoznatljivim destinacijama.

Jučer su tako natjecateljice dan provele u luksuznoj vili HB Bently u Crikvenici, posredstvom JO- DA nekretnina, što je zabilježio naš poznati fotograf Josip Čekada.  


“Mišljenja smo da smo na dobrom putu da ove godine upravo s ovog izbora bude izabrana djevojka koja će predstavljati Hrvatsku. Za sve koje sudjeluju u samo izboru želimo da im ovo bude jedno divno životno putovanje, a na nama i sponzorima, bez kojih ne bi uspjeli, je da to i ostvarimo”, poručuju organizatori.


Osim predivnog ambijenta za veliko finale organizatori najavljuju zanimljiv glazbeno- scenski nastup, sjajne voditelje i predstavljanje djevojaka u ekskluzivnoj odjeći.