Ostalo 18. ožujak 2016.

Ožujak oaza wellnessa u Opatiji

Ožujak oaza wellnessa u Opatiji
Oaza wellnessa u ožujku predstavlja uzbudljiv program za buđenje uma, duha i tijela.

U sklopu manifestacije Ožujak oaza wellnessa u Opatiji, u subotu 19. ožujka od 10 do 13 sati održat će se bogat program Dana otvorenih vrata zdravlja i wellnessa u organizaciji Turističke zajednice grada Opatija. 

Na Sajmu zdravlja i wellnessa u Vili Angiolini predstavit će se wellness centri i klinike iz Opatije, Rijeke i Lovrana, koji su za sve posjetitelje pripremili posebne pogodnosti, popuste te promotivne aktivnosti, a od 11 sati započinju stručna predavanja o svjetskim wellness trendovima, suvremenim tretmanima i tehnikama.

Istodobno, na terasi hotela Kvarner održat će se aktivni programi u kojima će sudjelovati više od 100 sudionika:  sportska rekreacija za umirovljenike, start aktivne šetnje lungomare, Insanity- aerobni trening visokog intenziteta te zumba.

Podsjetimo, prošle subote u sklopu manifestacije Ožujak oaza wellnessa u Opatiji održan je  Dan otvorenih vrata PP Učka u čije se programe uključilo se više od 200 sudionika.

Dan otvorenih vrata zdravlja i wellnessa popratit će studijska grupa novinara iz Italije specijaliziranih za wellness i zdravlje, koji su najavili da će se uključiti u aktivnu šetnju lungomare.