Ostalo 2. travanj 2020.

Pomozimo KBC- u Rijeka, kako bi KBC mogao pomoći nama

Pomozimo KBC- u Rijeka, kako bi KBC mogao pomoći nama
Humanitarni telefon akcije “Sve za našu djecu” je prenamijenjen te se od sada prikuplja pomoć za defibrilator, namijenjen Kliničkom bolničkom centru Rijeka.

Udruga Riječko srce i regionalna televizija Kanal Ri pozivaju građane da pozivom na humanitarni broj 060 9009, koji je prvotno bio namijenjen ovogodišnjoj humanitarnoj akciji Sve za našu djecu, sada daju podršku Kliničkom bolničkom centru Rijeka.

Kako su zbog situacije uzrokovane epidemijom korona virusom aktivnosti humanitarne akcije Sve za našu djecu 2020. morale biti otkazane organizatori akcije, Udruga Riječko srce i Kanal Ri, odlučili su broj humanitarnog telefona, otvorenog u svrhu te akcije, prenamijeniti za potrebe KBC- a Rijeka.

U dogovoru s Kliničkim bolničkim centrom Rijeka, sva sredstva prikupljena pozivom na humanitarni broj 0609009 bit će namijenjena kupnji defibrilatora Klinici za infektivne bolesti KBC- a Rijeka.


Defibrilator je namijenjen nadzoru životnih funkcija i pružanju sveobuhvatne medicinske skrbi oboljelim pacijentima od koronavirusa Covid-19 na Klinici za infektivne bolesti KBC-a Rijeka.

Ovaj visokosofisticirani uređaj unaprijeđen je širokim spektrom usluga i funkcija koje osiguravaju brzu procjenu svih promjena u pacijentovu stanju i mogućnost pravovremene reakcije pri hitnim stanjima.

Uz telefonski poziv na broj 0609009 kojim se donira 5 kn + PDV, donirati se može i na podračun akcije: IBAN HR7224020061500076960.

Pokrovitelji ove hvalevrijedne humanitarne akcije su Grad Rijeka i Primorsko- goranska županija.