Ostalo 23. svibanj 2024. Izvor: Auro Domus

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati
Kako biste reagirali na tvrdnju da kod sebe imate stotine ili čak tisuće eura vrijednosti o kojoj nikad niste razmišljali? Vjerojatno biste odmahnuli rukom u nevjerici. No, imamo dobre vijesti za Vas: bogatiji ste nego što mislite! Potencijalno pravo “malo bogatstvo”, dovoljno za putovanje, otplatu nekoliko rata kredita, možda i kupnju novog televizora ili kućanskog aparata koji već duže želite, nalazi se tamo gdje ga gotovo sigurno niste očekivali: među zaboravljenim komadima starog zlatnog nakita i lom-zlata, koje na pravom mjestu možete brzo, sigurno i jednostavno pretvoriti u gotovinu.

Sada je pravo vrijeme da to i učinite. Cijena zlata obara rekorde! Od početka veljače do danas porasla je za ogromnih 15%, a u zadnjih nekoliko godina gotovo se udvostručila! Dok svjetsku ekonomiju potresaju neizvjesnosti, dok vlada visoka inflacija, vrijednost plemenitih metala snažno je porasla. Jednako tako, porastao je i interes klijenata za uslugom otkupa zlata.


U poslovnicama Auro Domusa diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli. Pritom nisu zadovoljni samo isplaćenim iznosima, već i cjelokupnim procesom otkupa zlata, koji započinje procjenom koja je za klijenta potpuno besplatna. 

"Ako niste sigurni koliko vrijedi zlato koje imate, kao niti želite li ga prodati, rješenje je vrlo jednostavno. Auro Domus nudi besplatnu procjenu zlata, bez obaveze. Slobodno donesite svoje zlato u našu poslovnicu na adresi Trga Bana Josipa Jelačića 10/a i provjerite njegovu vrijednost. Nakon toga možete slobodno odlučiti isplati li se prodati zlato ili ćete ga zadržati", pozvali su svoje sadašnje i buduće klijente iz ove tvrtke koja je poznata kao prvi i najveći profesionalni lanac za otkup zlata u Hrvatskoj, a time i najpouzdaniji partner u zamjeni zlata za gotovinu. 


Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99), ali i srebro u svim oblicima.

Više informacija dostupno je na besplatnom broju telefona 0800 73 72 i internetskim stranicama Auro Domusa. Potražite nas u Rijeci na adresi Trga Bana Josipa Jelačića 10/a. Radno vrijeme je svakim danom od 7 do 21 sata.

(PROMO)