Ostalo 19. ožujak 2017.

Slavlje nogometaša Rijeke uz goste iz Kraljevice

Slavlje nogometaša Rijeke uz goste iz Kraljevice
Nogometaši Rijeke današnjom su pobjedom protiv Slaven Belupa nastavili sjajan niz neporaženosti. Do teške pobjede od 3:2 Riječani su stigli uz pomoć pet tisuća navijača, među kojima su bili i brojni Kraljevičani, posebni gosti HNK Rijeke.

U dramatičnoj završnici susreta protiv Slaven Belupa Riječani su danas uspjeli stići do novog troboda. Novim slavljem zadržali su +5 ispred Dinama i tako nastavili put ka povijesnoj tituli prvaka. 

Poveli su gosti zgoditkom Tadića u 14. minuti. Poravnao je Andrijašević u 34., a Riječani su do vodstva od 2:1 došli zahvaljujući autogolu Jovičića. Za pravu dramu na Rujevici pobrinuo se Eber u 72., a konačan rezultat, 3:2, eurogolom je “potpisao” Vešović u 87. minuti.
 
Gosti iz Kraljevice

U sklopu akcija “HNK Rijeka prijatelj gradova i općina Primorsko- goranske županije” na Rujevicu su danas stigli Kraljevičani, predvođeni gradonačelnicom Nadom Turinom Đurić. Među dvjestotinjak kraljevičkih navijača najbrojniji su bili oni najmlađi, osnovnoškolci i polaznici vrtića te članovi škole nogometa. Oni najsretniji, njih dvadeset i dvoje, na teren su, uoči početka susreta, ispratili igrače obiju momčadi.