Ostalo 2. prosinac 2021. Vjeko Alilović

“Štorija od Božića” u izvedbi jakih domaćih snaga

“Štorija od Božića” u izvedbi jakih domaćih snaga

“Neka Božić bude taj koji će nam vratiti pozitivu i veselje u ova neka čudna vremena”, poručuju jake pjevačke snage

Božićna priča je oduvijek jedna od onih najtoplijih i najdražih, a upravo jednu takvu odlučili su nam “ispričati” zaljubljenici u čakavicu. Tako je nastala “Štorija od Božića”, pozitivna božićna skladba koja već odzvanja radijskim eterom, a sada je dobila i svoje video izdanje.

Sve je započelo idejom Marija Kružića koji je prvo okupio autorski tim, a sve nakon toga išlo je logičnim slijedom. Tekst je napisao Vjeko Alilović, potom ga je uglazbio te aranžman posložio Robert Grubišić, a slijedilo je okupljanje Božićnih zvezda. Samo zvjezdano ime ima višestruko značenje te spaja božićnu zvijezdu kao vrh okićenog božićnog drvca, božićnu zvijezdu kao cvijet koji je simbol Božića te status sudionika projekta koji su zvijezde na svojim područjima: glazbenog, medijskom...
 

Ekipa je doista sjajna, a čine je: Mario Lipovšek Battifiaca, Martina Majerle, Nikola Peršić - lider Koktelsa, Tamara Brusić, Mauro Staraj, Karin Kuljanić, Katja Budimčić Sabljar, Neven Barac te Robert Ferlin. Osim na samom snimanju u tonskom studiju Adria Records, ekipa se okupila u Dramlju kako bi, u prekrasnoj atmosferi Ville CD- Carpe Diem, snimila video spot za “Štoriju od Božića” u produkciji Klement Studija iz Crikvenice. 

Snimanje je proteklo u veseloj atmosferi što se u spotu itekako može prepoznati, a poruka skladbe i spota je jedinstvena- treba nam što više smijeha, lijepih zajedničkih trenutaka ispunjenih srećom, neka Božić bude taj koji će nam vratiti pozitivu i veselje u ova neka čudna vremena.