Ostalo 17. prosinac 2020.

Sutra otvorenje i besplatno klizanje na “Morskoj pahuljici”

Sutra otvorenje i besplatno klizanje na “Morskoj pahuljici”
Povodom otvorenja sezone, “Morska pahuljica” posjetiteljima sutra daruje besplatno klizanje sve do 22 sata

Tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka organizira klizalište “Morska pahuljica”, na Gatu Karoline Riječke. Otvorenje klizališta zakazano je za petak 18. prosinca u 15 sati, a povodom otvorenja sezone, “Morska pahuljica” posjetiteljima daruje besplatno klizanje sve do 22 sata.  


Sukladno propisanim epidemiološkim mjerama, za cijelo vrijeme boravka na prostoru klizališta obavezno je pravilno nošenje zaštitne maske uz pridržavanje svih ostalih mjera i preporuka poput držanja razmaka i dezinfekcije ruku na ulazu u klizalište. Dezinfekcija opreme provodit će se nakon svakog korištenja. Najveći dozvoljeni broj klizača koji istovremeno može boraviti na ledu je 25. 

U periodu od 19. do 28. prosinca građanima su na raspolaganju termini radnim danima od 9 do 22 sata, a vikendima i blagdanima od 10 do 22 sata. Na Badnjak i Staru godinu, klizalište će raditi skraćeno.


Grad Rijeka svim građanima daruje besplatno klizanje u periodu od 21. do 24 prosinca od 9 do 12 sati, a plaća se jedino najam klizaljki. Cijena sata klizanja u ostalim terminima iznosi 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna.

Sva djeca s područja Grada Rijeke moći će kao i dosadašnjih godina besplatno pohađati Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka. Škola klizanja održavat će se radnim danima od 28. prosinca do 15. siječnja u terminima od 9 do 16 sati. Za polaznike koji nemaju svoje klizaljke, najam klizaljki iznosi 10 kuna. Prijave se primaju isključivo putem online obrasca koji je uz informacije o epidemiološkim mjerama objavljen na mrežnim stranicama Doma mladih Rijeka (www.dom-mladih.hr). 


Za vrijeme održavanja Škole klizanja, građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima i to radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. 

Morska pahuljica bit će otvorena do 17. siječnja. Uz Grad Rijeku i Turističku zajednicu grada Rijeke rad klizališta i ove godine podupire INA.

Obavijesti i informacije o programima klizališta Morska pahuljica pratite na Facebook stranici Rijecko.klizaliste, Instagram profilu i You Tube kanalu klizališta.