Ostalo 25. srpanj 2019.

Sve je spremno za još jednu klapsku rapsodiju

Sve je spremno za još jednu klapsku rapsodiju
Sve je spremno za "Klape va Mandraće", raspjevanu manifestacija koja će šesnaesti put zaredom okupiti izvrsne klape i brojnu publiku koja tradicionalno ispuni vološćansku lučicu. 

Prava klapska rapsodija u kojoj sudjeluju i ženske i muške klape još će jednom odličnim pjevanjem i biranim repertoarom ispuniti Volosko, a prirodna i prekrasna pozornica, okružena barkama, ribarskim mrežama te šumom valova i ove će godine biti mjesto na kojem će sresti i zapjevati klape. 

U petak 26. srpnja, s početkom u 21 sat, pisat će se još jedna stranica ovog popularnog događanja. Ove godine klape pristižu iz raznih krajeva pa će se publici predstaviti: Vokalisti Salone iz Solina, klapa Bunari iz Vodica, ženska klapa Teha iz Cresa, klapa Skalin iz Matulja, klapa Škvadra iz Košana (Slovenija), ženska i muška klapa Kastav te domaćini ženska klapa Volosko. 


Svih osam klapa predstavit će se vološćanskoj publici u svojim najboljim izdanjima te ne treba sumnjati da će Volosko te večeri biti središte klapske pjesme na Kvarneru. 

U posebnom ambijentu, manifestaciju će voditi provjerena voditeljska imena Gordana Brkić Žagar i Mario Lipovšek Battifiaca, a svakako valja podsjetiti da je ulaz za svih slobodan. Pokrovitelji programa su Grad Opatija i Primorsko- goranska županija.

Foto Luigi