Ostalo 7. kolovoz 2019.

Sve je spremno za ljetni odbojkaški spektakl u Ičićima

Sve je spremno za ljetni odbojkaški spektakl u Ičićima

6. Masters Ičići Croatia open, međunarodni turnir u odbojci na pijesku, od 8. do 11. kolovoza će se održavati na glavnoj plaži u Ičićima.

Svi ljubitelji odbojke, pijeska, zgodnih odbojkašica i odbojkaša, dobre igre, srčanog navijanja, odlične zabave, super glazbe, hladnog pića, nagradnih igara, zalazaka sunca, kupanja i brčkanja, after beach partyja u Ičićima će ovog tjedan doći na svoje. 

Masters Ičići Croatia Open, međunarodni turnir u odbojci na pijesku, održat će se od 8 do 11. kolovoza na glavnoj plaži u Ičićima, a ulaz je besplatan.


U četvrtak, 8. kolovoza, u poslijepodnevnim satima održat će se kvalifikacijski dio turnira (po sustavu jednostruke eliminacije) za koji se može prijaviti najviše 12 ekipa. U glavni dio turnira, koji se igra po sustavu dvostruke eliminacije, ulazi 6 najbolje plasiranih muških i ženskih parova iz kvalifikacija, zatim 6 parova koji pravo igranja ostvaruju direktno temeljem do tad osvojenih bodova u prvenstvu Hrvatske te po 4 para koja će dobiti wild card.

Glavni turnir održat će se od 9 do 11. kolovoza a posljednji je dan rezerviran za polufinalne i finalne mečeve, uz direktan prijenos na Sportskoj TV.  Mečevi za 3. mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji igrat će se u 15 i 16 sati, dok će finalne utakmice biti u 17 i 18 sati. 


Turnir u Ičićima već godinama slovi kao najjači turnir odbojke na pijesku u Hrvatskoj, kako po nagradnom fondu tako i po kvaliteti igre. Svake godine nagradni fond je sve veći, a ove godine iznosi 50.000 kn. Uz novčane nagrade, razni sponzori začinili su događaj i drugim vrijednim poklonima što je zasigurno dodatan motiv natjecateljima za prijavu na turnir i što bolju igru te plasman.

Spektakularna odbojka na pijesku je u prvom planu, ali popratni sadržaj je jednako zanimljiv i bogat. Za zabavu i party na plaži zadužena je ekipa “Liminal” koja će osigurati da se okupljeni gibaju u ritmu za vrijeme i nakon završetka utakmica.

Publika u Ičićima svake je godine sve brojnija te je zaslužna za užarenu atmosferu i širenje dobrih vibracija, što organizatori nagrađuju kroz razne zabavne igre za sve uzraste, a igrači borbenošću na terenu i atraktivnim mečevima koji gledatelje zadrže na tribinama do posljednjeg poena.