Ostalo 24. veljača 2022. V.A.

Sve je spremno za maškarani spektakl u Opatiji

Sve je spremno za maškarani spektakl u Opatiji
Sve je spremno za jedno od najpozitivnijih, najveselijih i najatraktivnijih karnevalskih događanja na Kvarneru- “Maškarani klapski maraton”. 

Popularna manifestacija će se ove godine održati po trinaesti put i to sutra 25. veljače s početkom u 20 sati, u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Voditelji manifestacije su Dražen Turina Šajeta te Mario Lipovšek Battifiaca, a ovaj će nenadmašni dvojac provesti publiku kroz ovu posebnu večer koju će otvoriti Brgujski zvončari, a potom će u natjecateljskom dijelu nastupiti: Ženska klapa Hreljin, Muška klapa Kastav, Vokalisti Salone iz Solina, Ženska klapa Kurjože iz Splita, Muška klapa Skalin iz Matulja, Muška klapa Baladur iz Opatije, Muška klapa Intriga iz Rijeke te Muška klapa Mimoza iz Splita. 


Klape će se svojim duhovitim izvedbama natjecati za nagrade publike i žirija u kojem su: Nikola Peršić (predsjednik žirija), Jadranka Čubrić, Branko Uvodić, Marina Medarić, Mauro Staraj, Aleksandra Kućel Ilić, Robert Ferlin, Slavica Mrkić Modrić, Andrej Baša, Suzi Petričić, Irena Grdinić i Kristina Tubić. Kako bi sve dobilo još veseliju notu, tijekom prebrojavanja glasova publike i ocjenjivačkog suda, u revijalnom dijelu, organizator priprema show program Marija Lipovšeka Battifiace.

Prema svemu navedenom bit će to doista posebna večer, ulaznice su rasprodane, ali zato svi zainteresirani ljubitelji maškara i odlične zabave mogu svejedno uživati u spektaklu jer je organizator osigurao i prijenos uživo.