Ostalo 23. rujan 2020.

Sve je spremno za ovogodišnje izdanje Rijeka Boat Showa

Sve je spremno za ovogodišnje izdanje Rijeka Boat Showa
Ovog vikenda, od 25. do 27. rujna, održava se Rijeka Boat Show koji će okupiti nekoliko desetaka izlagača iz cijele regije i susjednih zemalja.

Sajam nautike s dugogodišnjom tradicijom, koji se vodi motom “Grad je luka, luka je grad” ugostit će čak 40% više izlagača nego lani, unatoč pandemiji koronavirusa, a kroz tri dana predstavit će hrvatsku malobrodogradnju, plovila inozemne proizvodnje, kao i prateću opremu.

Sajam će se održati u šatoru na Gatu Karoline Riječke, s pratećom opremom za nautiku te plovilima na kopnu i na vezovima u moru. Posjetitelji će osim prezentacije plovila imati mogućnost i probnih vožnji. 

Radno vrijeme Boat Showa u petak i subotu bit će od 10.00 do 19.00 sati, a u nedjelju od 10.00 do 17.30 sati. Ulaznice će u prodaji biti po cijeni od 20,00 kn, a program će se održati sukladno svim propisanim uputama i preporukama HZJZ- a i Stožera civilne zaštite.  

U petak, 25. rujna u 11.00 sati održat će se svečano otvaranje, a osim sajamskog dijela Showa, kroz tri dana održat će se i zanimljiv prateći program Visoke poslovne škole PAR, svakoga dana u isto vrijeme- u 11.00 sati. 

Uz trodnevni program Rijeka Boat Showa, ovog će vikenda na morskoj strani grada biti izuzetno zanimljivo s obzirom da se u isto vrijeme održava 21. izdanje renomirane regate Fiumanka pa će od petka do nedjelje Rijeka zaista živjeti ne samo uz more, nego i s morem.