Ostalo 28. veljača 2023. K.V.

Sve je spremno za “Wine EnoGastro Vip Event Rijeka 2023”

Sve je spremno za “Wine EnoGastro Vip Event Rijeka 2023”
Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca donosi i zanimljivo predavanje o kastavskoj Belici

U srijedu, 1. ožujka 2023. godine, s početkom u 13.00 sati u hotelu Bonavia (Dolac 4, Rijeka) održat će se sedmi “Wine EnoGastro Vip Event Rijeka 2023”. Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca ima za cilj ima edukaciju, podizanje kvalitete usluge te povezivanje lokalnih proizvođača i ugostiteljsko-turističkog sektora.

U sklopu konferencije će, u 13:45 sati, biti održano i zanimljivo predavanje “Belica- od zaboravljenog do vrhunskog vina”. Predavanje će održati Dejan Rubeša OPG Plovanić vina Kastav, enolog Tomislav Pavlešić te Nenad Kukurin chef i sommelier restorana Kukuriku Kastav.


Organizatori događanja su Dantes Begić i tim agencije Ricera Mercato. Partneri projekta su Primorsko- goranska županija i TZ Kvarnera, Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke, Hrvatska turistička zajednica, HGK Županijska komora Rijeka i hotel Bonavia Plava Laguna, a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.