Ostalo 17. prosinac 2020.

Video opatijskog Adventa unosi toplinu u svaki dom 

Video opatijskog Adventa unosi toplinu u svaki dom 
Prizori bajkovitih parkova, raskošno uređenih trgova, ulica obasjanih stotinama tisuća lampica, romantičnih šetnica

Blagdanska čarolija Najljepšeg Adventa uz more ove zime unosi toplinu u svaki dom. Udaljenost nije prepreka za doživljaj prekrasne božićne atmosfere u Opatiji, jer Turistička zajednica grada Opatije svojom virtualnom kampanjom nastavlja doticati ljude diljem Hrvatske i svijeta. Novi korak u toj kampanji objava je prigodne video- razglednice nazvane “Osjeti čaroliju”.

Kako su poručili iz TZ grada Opatija, svatko zaslužuje osjetiti poruku nade i optimizma koju šalju kadrovi prekrasnog grada “odjevenog” u raskošno blagdansko ruho, a video je zamišljen i kao čestitka svim vjernim i budućim gostima za nadolazeće blagdane.
 
Prizori bajkovitih parkova, raskošno uređenih trgova, ulica obasjanih stotinama tisuća lampica, romantičnih šetnica koji su opatijski Advent pretvorile u najljepšu priču ovogodišnjih blagdana sada i u novoj formi putuju do svakoga kome je potrebno malo božićne čarolije i topline. Može ih se doživjeti i u virtualnoj šetnji Najljepšim Adventom uz more na www.visitOpatija.com.

“Pozivamo Vas da iz topline svoga doma osjetite čaroliju Opatije! Dragi prijatelji, naša razdvojenost je privremena, no Opatija je vječna. Uz dašak blagdanske čarolije, želimo Vam lijepe i ugodne blagdane”, poručuju iz TZ grada Opatija.