Ostalo 13. rujan 2017.

Zabava za kućne ljubimce sljedećeg vikenda u Crikvenici

Zabava za kućne ljubimce sljedećeg vikenda u Crikvenici
Zabava, zabava i samo zabava. I tako puna dva dana. Sljedeći vikend (30. rujna i 1. listopada) rezerviran je za kućne ljubimce, koji će sa svojim najboljim prijateljima uživati i ludo se zabaviti u Crikvenici, jednoj od najomiljenijih “pet friendly” destinacija.

Drugog će se vikenda u Crikvenici održavati nova manifestacija-“Crikvenica 4 Pets” (trebala se održati ovaj vikend, ali je odgođena zbog lošeg vremena), posvećena, naravno, kućnim ljubimcima. Posjetitelje očekuju raznovrsne zabavne aktivnosti i to čak na dvije lokacije: u centru Crikvenice i na Plaži za pse “Podvorska”, na kojoj su se i ovoga ljeta opuštali i odmarali vlasnici i njihovi psi iz brojnih zemalja.

Program obuhvaća zanimljive sadržaje, od sajma proizvoda i usluga za kućne ljubimce, karnevala kućnih ljubimaca i cooking showa u sklopu kojega će se pripremati slastice za kućne ljubimce pa do “Bike & Vau” maratona, vesele utrke pasa i vlasnika na biciklima.


"Crikvenica 4 Pets" nije samo zabavna, već i edukativna manifestacija, čiji je cilj potaknuti ljubav prema životinjama od malih nogu, ali i naučiti naše najmlađe da budu brižni, pažljivi i odgovorni. Zato će se u sklopu programa održati i nekoliko tematskih događanja namijenjenih djeci, kao što su likovna radionica i predstava o kućnim ljubimcima "Pazi, mazi, voli".

U centru grada će u nedjelju poslijepodne biti izložba kućnih ljubimaca bez rodovnice i prezentacija njihovih vještina, potom će Malinois klub "Kvarner" prezentirati Agility sport za pse, a održat će se i demonstracija osnova dresure i trikova sa psima te korisna interaktivna radionica s vlasnicima pasa. U nedjelju će od jutarnjih sati biti opušteno i na Plaži za pse "Podvorska", gdje od 11 h kreće veseli Frisbee Beach Party. Oba će dana zabavni program u centru Crikvenice voditi Barbara Udovičić i Davor Jurkotić, a osim svirke uživo, za glazbu će se pobrinuti i DJ Boris.

Zainteresirani za sudjelovanje u sadržajima ove dinamične manifestacije (karneval ljubimaca i vlasnika, izložba ljubimaca i Bike & Vau maraton) mogu se prijaviti online i to na rivieracrikvenica.com ili u Info centrima TZG Crikvenice i to najkasnije jedan sat prije početka.

Cjelokupni program manifestacije "Crikvenica 4 Pets" možete pogledati OVDJE.