Čavle 14. kolovoz 2019.

4 Tenora i Koktelsi u bogatom programu Bartoje 2019.

4 Tenora i Koktelsi u bogatom programu Bartoje 2019.
Grobničani će 22. do 25. kolovoza slaviti jednog od svojih zaštitnika- sv. Bartola apostola. Ovogodišnja Bartoja donosi bogat program događanja. Najviše posjetitelja svakako će privući nastupi 4 Tenora i Koktelsa te Ljetno lice Platka. 

Brojnim događanjima na Čavlima će se obilježiti ovogodišnja Bartoja, veliki grobnički blagdan u čast sv. Bartola apostola, zaštitnika cerničke župe. Program Bartoje počinje u četvrtak, 22. kolovoza, svetom misom na cerničkom groblju, a nastavit će se dodjelom općinskih sportskih priznanja te sjajnom domaćom predstavom Tiramola.


U petak, 23. kolovoza, na grobničkom Automotodromu počinje Svjetsko prvenstvo motora s prikolicama, koje će se nastaviti tijekom vikenda. Sportski će dan zaokružiti nogometaši Grobničana, koji će u Mavrincima ugostiti Rječinu. U večernjim će se satima održati tradicionalni Križni put na Cernički vrh i Svečana sjednica Općinskog vijeća, a dan će završiti uz atraktivno Porto Etno uigravanje u Domu kulture Čavle. 


Na sam blagdan Svetog Bartola, 24. kolovoza, između ostalog će se održati atraktivno Ljetno lice Platka, tradicionalni Bartojski kotlić, svečana sveta misa u Cerniku, a spomenuti treba i boćarski turnir na Hrastenici, predstavljanje knjige Kanat jubavi te dva sajma- na cerničkom jogu i iza Doma kulture. Večer će završiti velikom feštom na Trgu hrvatskih branitelja uz popularne Koktelse. 


U nedjelju, 25. kolovoza, na rasporedu je Grobnik Open 18- Žiletov memorijal, a ovogodišnju Bartoju kraju će velikim koncertom privesti sjajna 4 Tenora, koja će u večernjim satima nastupiti na Trgu hrvatskih branitelja.

Detaljni program i satnicu događanja u sklopu ovogodišnje Bartoje možete pogledati OVDJE