Čavle 10. kolovoz 2020.

Aktivna, zanimljiva i zabavna nedjelja na Platku

Aktivna, zanimljiva i zabavna nedjelja na Platku
“Festival sportske rekreacije Platak 2020”, koji se održava u organizaciji Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko- goranske županije i KŠR Gorovo, ponudio je još jednu aktivnu, zanimljivu i zabavnu nedjelju na Platku.

Na ugodnoj temperaturi od 22 stupnja Festival je na Platku ponudio “Sportsko- rekreativni program u prirodi”, realiziran u suradnji s KŠR Gorovo. 


Sve poklonike boravka i aktivnosti u prirodi dočekale su brojne aktivnosti među kojima su najviše sudionika privukli streličarstvo (u suradnji sa SK Ajkule Rijeka) te disc golf kao ultimativni svjetski hit, a brojne poklonike privukle su i druge aktivnosti: gađanje mete, kuglanje, rušenje čunjeva, bacanje kolutova, mini streličarstvo, hokej i mini golf, dok su se u Decathlon zoni prezentirali različiti sportovi. 


Kolovoško izdanje Festivala nastavlja se narednog vikenda i to dvostrukim programom u nedjelju 16. kolovoza, kada će se održati odgođeni atraktivni program "Kupom uzvodno" koji se organizira u suradnji s Udrugom Kupa i to u Gustom Lazu (Brod na Kupi) i koji će ponuditi brojne plivačke discipline, dok će se na Platku, u suradnji s KŠR Gorovo, održati program “Roditelji i djeca u prirodi- nordijsko hodanje” u kojem će, s početkom u 11 sati, roditelji i djeca hodati laganom stazom u dužini od 7 km.