Čavle 30. srpanj 2020.

Atraktivni programi i ovog vikenda na Platku 

Atraktivni programi i ovog vikenda na Platku 

"Festival sportske rekreacije Platak 2020", koji se održava u organizaciji Saveza sportske rekreacije "Sport za sve" Primorsko- goranske županije i KŠR Gorovo, već mjesecima privlači zaljubljenike u prirodu i zdrav način života na Platak.

U subotu 1. kolovoza vikend događanja na Platku započinju bogatim programom koji kreće u 11 sati. Za sve posjetitelje osigurane su atraktivni programi pa će se svi zainteresirani moći uključiti u igranje stolnog tenisa (program je u suradnji sa STK Opatija 08), kao i badmintona, crossmintona te mini tenisa (program je u suradnji s KŠR Gorovo). 


Posebno atraktivni bit će i sadržaji koji su prošlog vikenda premijerno predstavljeni na Platku, a izuzetno su prihvaćeni od sudionika svih generacija: disc golf, mini golf, hokej, streličarstvo, gađanje mete, kuglanje, rušenje čunjeva i bacanje kolutova. Sve navedene aktivnosti su programi KŠR Gorovo. Ne treba uopće sumnjati da će na Platku biti veselo, zabavno, a ponajviše rekreativno što je svakako i cilj festivala.