Čavle 26. svibanj 2018.

Boćarice Čavle škole boćanja ponovno državne prvakinje

Boćarice Čavle škole boćanja ponovno državne prvakinje
Boćarice Čavle škole boćanja u uzvratnom susretu finala doigravanja, što se igrao u boćarskom domu na Hrastenici, uvjerljivo su svladale Komižu sa 16:8 i tako osvojile peti naslov državnih prvakinja.

Grobničke boćarice nastavljaju s sjajnim rezultatima. U uzvratnom susretu finala doigravanja članice Čavle škole boćanja uvjerljivo su svladale Komižu s 16:8 i tako osigurale novi naslov prvakinja Hrvatske.

“Utakmica je bila izvrsna, pravo finale. Ponovno je odlična bila Carrolina Bajrić s 34 pogotka u brzinskom izbijanju, a moram pohvaliti i fantastičan rezultat Tee Čančarević i Nikol Marelje u igri par krug, od 40 punata. Kolektiv je na kraju pobjedio, svaka od trinaest cura utkala je svoj doprinos u petu titulu državnih prvakinja u zadnjih sedam godina”, rekao je trener Čavle Škole boćanja Dean Klarić.


Boćarice Čavle škole boćanja, koje su sjajnu sezonu završile s nevjerojatnih 12 pobjeda te 1 neriješenim i 1 porazom, čeka Kup europskih prvakinja, koji se igra na Hrastenici od 8. do 10. lipnja.