Čavle 14. lipanj 2021.

Bogat program na Platak privukao brojne posjetitelje

Bogat program na Platak privukao brojne posjetitelje
Drugi vikend Festivala sportske rekreacije Platak 2021 donio je zanimljiv i bogat program koji je privukao brojne sudionike i promatrače

Sve je počelo u subotu programom “Atletski dan na Platku”, u suradnji s Atletskim klubom Kvarner, pod pokroviteljstvom glavnog sponzora tvrtke INA. Na treningu u prirodi za djecu predškolske dobi te za djecu osnovnih škola sudjelovao je veliki broj sudionika svih generacija pa je Platak “disao punim plućima”. Program se izvodio uz stručno vodstvo trenera atletskog kluba Kvarner Rijeka, a dobre zabave i druženja nije nedostajalo.


Nedjelja je donijela “Sportsko rekreativni program u prirodi” koji je ponudio brojne sadržaje pa se tako moglo zaigrati badminton, mini tenis i crossminton, a tu su bili i sportski poligoni za nogomet, hokej, streličarstvo... Svatko je pronašao zabavu za sebe i bio je to jedan pravi sportski i zabavni dan na Platku.


Podsjetimo, pod pokroviteljstvom Primorsko- goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” PGŽ, već sedmu godinu za redom organizira Festival sportske rekreacije Primorsko- goranske županije, a program se nastavlja već narednog vikenda.