Čavle 27. kolovoz 2017.

Bralić i “Intrade” u velikom stilu “zatvorili” Bartoju

Bralić i “Intrade” u velikom stilu “zatvorili” Bartoju
Tomislav Bralić i Klapa “Intrade” zaslužni su za veliku gužvu sinoć na Čavlima. Ponajboljoj hrvatskoj klapi pripala je čast da zatvori trodnevnu grobničku feštu u čast sv. Bartola, a Bralić i Intrade posao su odradili u velikom stilu.

Izvrsno je bilo sinoć, treće bartojske večeri, iza Doma kulture na Čavlima, gdje su gostovali Tomislav Bralić i Klapa “Intrade”, a sjajna atmosfera s Trga hrvatskih branitelja ubrzo se proširila i na okolne kafiće, koji su "pucali po šavovima".

Iako su Grobničani i njihovi gosti, s manjim pauzama, već slavili 48 sati, Bralić i “Intrade” za većinu su bili prevelik mamac da bi preskočili još jednu sjajnu feštu na Čavlima.

Popularna klapa na Grobnišćinu se vratila nakon točno 371 dana i napravila reprizu lanjske, bartojske fešte. Prepunim Trgom hrvatskih branitelja odjekivali su dobro poznati hitovi, koje je grobnička publika zdušno, s rukama u zraku, pjevala zajedno s Bralićem i društvom.Za uvod u veliko glazbeno finale ovogodišnje “Bartoje” bio je zadužen Trio “Cukar i caffe”, koji je "zaokružio" još jednu odličnu glazbenu večer na Grobnišćini.