Čavle 12. veljača 2022. K.V.

Brat i sestra Lukas i Dea Šepić izvrsni na Platku

Brat i sestra Lukas i Dea Šepić izvrsni na Platku
Na Platku je uspješno završen Ski kup PGŽ. Ski klub Rijeka osvojio je tri medalje- po jednu broncu, srebro i zlato osvojili su brat i sestra Lukas i Dea Šepić.

U organizaciji Ski kluba Rijeka na Platku je u petak i subotu, nakon pet godina pauze, održano natjecanje “Kup Primorsko- goranske županije" Hrvatskog skijaškog saveza. Natjecanja u slalomu i veleslalomu bodovala su se za HEP Cro Ski kup i to u kategorijama mlađih i starijih djevojčica i dječaka. 


Za Ski klub Rijeka nastupilo je desetero natjecatelja u dobi od 8 do 12 godina, a dvoje natjecatelja osvojio je ukupno tri medalje. U slalomu je u kategoriji mlađih dječaka zlatnu medalju dobio Lukas Šepić, koji se na postolje popeo i u veleslalomu, nakon što je osvojio brončanu medalju. Njegova sestra Dea Šepić, u kategoriji starijih djevojčica, u istoj je disciplini svojili srebrnu medalju. 


Tehnički organizator natjecanja bio je Ski klub Rijeka, vođa natjecanja Marin Miculinić, stazu je postavio trener Ski kluba Rijeka Mateo Rački, tehnički delegat bio je Damir Sefić, a glavni sudac Reno Fleiss. 


Na natjecanju je bilo sedam najboljih gostujućih klubova iz Hrvatske uz domaćina- Ski klub Rijeka, a natjecalo se ukupno šezdeset mladih skijaša i skijašica. Ski klub Rijeka zahvalio se svima koji su sudjelovali u organizaciji natjecanja, posebno GSC- u i HGSS- u.